Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، محسن صالحی نیا همچنین کاهش ۹۰ درصدی تعهدات معوق خودروهای فاقد شرکای خارجی از سال ۹۸ تا کنون را نیز بسیار مهم ارزیابی و بر رعایت حداکثری حقوق مصرف کنندگان با ایفای به موقع تعهدات و افزایش کیفیت محصولات تاکید کرد .

صالحی نیا توسعه محصولات سایپا از ۴ گونه در سال ۹۷ به ۷ گونه با کیفیت تر در سال جاری را نیز نشانه ای از تلاش صنعت خودرو برای کسب رضایت بیشتر مشتریان برشمرد که اگرچه قابل تقدیر است اما باید روند بهبود خود را با شیب بیشتر دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صمت گفت : علی رغم تکانه اولیه آغاز تحریم ها در سال های ۹۸ و ۹۹ صنعت خودرو کشور با تکیه بر تجربیات همکاری های بین المللی و تمرکز بر داخلی سازی قطعات به سطح بالاتری از توانمندی دست یافت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز در این بازدید و دیدار، حمایت های وزارت صنعت، معدن و تجارت به ویژه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را یکی از عوامل اصلی تحولات و پیشرفت های صنعت خودرو کشور و گروه سایپا در دو سال اخیر دانست و افزود: در پایان سال ۹۷ و در نتیجه تحریم های ظالمانه، تولید خودرو به حدود ۶۰۰ دستگاه در روز رسیده بود اما پس از استقرار تیم فعلی با تلاش شبانه روزی مدیران و کارگران سایپا، در فاصله ای کمتر از دو ماه، شرایط مطلوب رقم زده شد و موفق به تولید روزانه حدود ۲۰۰۰ خودرو در سایپا بودیم.

سیدجواد سلیمانی ادامه داد: درست در همان شرایط سخت و در حالی که نزدیک به ۳۰ درصد تولیدات مشترک سایپا به دلیل قطع همکاری شرکای خارجی از چرخه تولید خارج شده بود، تصمیم به توقف تولید پراید با سهم بیش از ۷۰ درصدی از چرخه تولید گرفتیم.

سلیمانی افزود: نگرانی از اجرای این تصمیمات، علاوه بر مدیران، در بین جامعه کارگری سایپا نیز مشهود بود و برخی منتقدان نیز با اشاره به وعده‌های مدیران قبلی، توقف تولید پراید را شعاری و غیرقابل اجرا می‌دانستند.

وی اظهار کرد: با وجود همه نگرانی ها و برخی انتقادها، تصمیم به این جراحی سخت در کالبد سایپا گرفتیم و با حمایت های وزارت صمت و سازمان گسترش، همراهی زنجیره تامین و تلاش مدیران و کارگران، موفق شدیم در سال بدون پراید، تحریم های بین المللی و محدودیت های کرونایی، تیراژ تولید در سایپا را حفظ کنیم و حتی افزایش هم بدهیم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: توقف تولید پراید در واقع پایان تفکر پرایدی در سایپا بود و امروز سایپای نوین با تولید شاهین، به عنوان ایمن ترین و باکیفیت ترین خودرو داخلی تصمیم بر آن دارد تا تصویر ذهنی جامعه را نسبت به صنعت خودرو کشور تغییر دهد.

سلیمانی در پایان افزود: در حالی‌ که صنعت خودرو اعم از خودروسازان و قطعه‌سازان در تعطیلات تابستانی هستند، با تدابیر قبلی و ایجاد شیفت‌های کاری ویژه، خط تولید شاهین را فعال نگه‌داشتیم تا بتوانیم هرچه سریعتر خودروهای مشتریان محترم را تحویل دهیم و تعهدات خود را به‌روز کنیم.

پربیننده ترین پراید ۱۳۹میلیون شد/ قیمت ساینا، کوییک و تیبا + جدول قیمت پراید امروز ۱۴۰۰/۵/۲ قیمت سمند ۱۴۰۰/۵/۲ فروختن لندکروز ۲۰۲۲ ممنوع شد! قیمت انواع خودروهای سایپا + جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سایپا توقف تولید پراید صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس

منابع آگاه از احتمال تداوم کاهش تولید نفت اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) پس از ماه ژوئن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سه منبع آگاه اعلام کردند اوپک‌پلاس ممکن است در صورت افزایش‌نیافتن تقاضای نفت، کاهش داوطلبانه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه دهد؛ هرچند مذاکرات رسمی اعضای این ائتلاف هنوز آغاز نشده است.

اوپک‌پلاس از اواخر سال ۲۰۲۲، هم‌زمان با افزایش تولید ایالات‌متحده و دیگر تولیدکنندگان غیرعضو و نگرانی درباره تقاضا به‌دلیل دست‌وپنجه نرم‌کردن اقتصادهای بزرگ جهان با افزایش نرخ بهره بانکی، برنامه کاهش تولید نفت خام را اجرا کرده است.

نشست بعدی اعضای اوپک‌پلاس قرار است روز یکم ژوئن (شنبه، ۱۲ خرداد) به‌منظور تعیین سیاست تولید نفت در وین برگزار شود.

اوپک‌پلاس هم‌اکنون تولید خود را روزانه ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بشکه کاهش می‌دهد که معادل با ۵.۷درصد تقاضای جهانی است. اعضای اوپک پلاس ۳ میلیون و ۶۶۰ هزار بشکه از این مقدار کاهش تولید را بر عهده دارند، که تا پایان سال ۲۰۲۴ ادامه می‌دهند و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه از آن هم از سوی برخی اعضا به‌صورت داوطلبانه کاهش می‌یابد، که پایان ژوئن منقضی می‌شود.

تنش‌ها در خاورمیانه سبب افزایش قیمت نفت در سال جاری شده، هرچند نگرانی درباره رشد اقتصادی و بالارفتن نرخ بهره بانکی هم بر قیمت نفت تأثیرگذار بوده است. قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز چهارشنبه (۱۲ خرداد) به پایین‌ترین حد خود در هفت هفته گذشته رسید و با قیمت هر بشکه ۸۳ دلار و ۴۴ سنت معامله شد.

سه منبع از کشورهایی که به‌صورت داوطلبانه عرضه نفت خود را کاهش داده‌اند، از احتمال تمدید توافق کاهش خبر دادند.

به‌گفته یکی از این منابع، کاهش تولید ممکن است تا پایان سال ادامه یابد، درحالی‌که منبع دیگری اعلام کرد برای اینکه اوپک‌پلاس تغییری در برنامه تولید خود ایجاد کند، به افزایش ناگهانی تقاضا نیاز است.

الجزایر، عراق، قزاقستان، کویت، عمان، روسیه، عربستان سعودی و امارات‌متحده عربی کشورهایی هستند که تولید نفت خود را داوطلبانه، بیشتر از مقدار توافق‌شده کاهش داده‌اند.

ریچارد برنز از مؤسسه انرژی اسپکتز گفت: به نظر ما احتمال ادامه برنامه کاهش تولید اوپک‌پلاس پس از ماه ژوئن زیاد است، اما هنوز مطمئن نیستیم؛ زیرا فکر می‌کنیم اعضا هنوز وارد مذاکره و تصمیم‌گیری دراین‌باره نشده‌اند.

تحلیلگران می‌گویند گزینه دیگر این است که بخشی یا همه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه کاهش روزانه تولید نفت پس از ماه ژوئن لغو شود.

اوپک پیش‌بینی کرده است که تقاضای روزانه نفت یک سال دیگر با رشد به‌نسبت بالای ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای همراه باشد، درحالی‌که آژانس بین‌المللی انرژی، رشد بسیار کمتر و روزانه یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه را پیش‌بینی می‌کند.

دیگر خبرها

  • شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا اعلام شد+ جدول
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • تبدیل «برمودا» به یکی از نماد‌های شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد را دارد
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس