Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۶ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی در خصوص وضعیت خودروسازان داخلی، گفت: بحث خودرو امروز قصه پر غصه مردم است. شرکت‌های سایپا و ایران خودرو در فرآیند ثبت‌نام تا تحویل به‌گونه‌ای عمل می‌کنند که انگار قصد دارند مردم را عصبی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنان در شرایطی که به تعهدات گذشته خود عمل نکرده‌اند، ثبت‌نام جدید انجام می‌دهند.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: قبول داریم که ثبت نام‌ها به منظور تنظیم بازار است اما سؤال این است که آیا بازار با ثبت‌نام‌ها تنظیم شده یا اینکه ثبت‌نام‌های خودرو، بازار سیاه را سیاه‌تر و زندگی مردم را تاریک‌تر کرده است.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های خودروسازی با دریافتی‌های جدید در حال تحویل تعهدات سابق خود هستند، تصریح کرد: چرا شرکت‌های خودروسازی زمانی که دعوتنامه صادر کرده و پول را به صورت کامل دریافت می‌کنند، به تعهدات خود عمل نمی‌کنند؟ فردی در آبان ماه دعوتنامه می‌گیرد و حساب خود را به صورت کامل تسویه می‌کند تا ۳۰ روز بعد مالک خودرو شود، اما بعد از گذشت چند ماه شرکت‌های خودروسازی به تعهدات خود عمل نکرده‌اند.

نیک‌بین اظهار کرد: مردم چه گناهی کرده‌اند که گرفتار شرکت‌های کم کیفیت و با قیمت‌های غیرمنطقی شده‌اند؟ این شرکت‌ها، چراغ خودروها و نام آن‌ها را تغییر داده و چند ده میلیون قیمت‌ها افزایش می‌دهند. مردم گرفتار خودروهایی بی‌کیفیت، با قیمتی نجومی و با استانداردهایی نمایشی شدند. این در حالی است که مدیران خودرویی کشور هیچ گاه از خودروهای تولید داخل استفاده نمی‌کنند.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه با بیان اینکه بورس به قتلگاه اموال و آبروی مردم تبدیل شده است، گفت: در حالی که بورس ظرفیتی عظیم دارد، اما اکنون به محلی برای نارضایتی مردم تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: قرار است به کارمندان عیدی داده شود و سوال این است جمعیتی که کارمند نیستند از چه طریقی باید از بیت المال ارتزاق کنند.

کد خبر 5409477 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس یازدهم بورس مجلس شورای اسلامی صحن مجلس روسیه همسایه شمالی ایران محمد باقر قالیباف جمهوری اسلامی ایران هیئت دولت رحیم زارع علی بهادری جهرمی رئیس جمهور حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی کمیسیون تلفیق مذاکرات وین ثبت نام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • استارت سرد خودروسازی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل